Activiteit

03 mei

Activiteitenkalender mei

Personen die een kankerbehandeling hebben meegemaakt, weten hoe moeilijk het is om hun gedachten eventjes te verplaatsen.

Lees meer

Nieuws

16 april

Comedy ten voordele van de koninklijke villa

Op 31 mei om 20 u stelt David Galle zijn nieuwe zaalshow ‘EROVER’ voor in de Grote Post, met als voorprogramma Mohsin Abbas, Oostends comedy talent die op punt staat door te breken. Onthoud deze naam!

Lees meer

Koninklijke Villa: Gezondheidscentrum in Oostende

In de voormalige Koninklijke Villa in Oostende kunnen personen met een chronische ziekte of andere lichamelijke klachten en hun mantelzorger in alle comfort ontspannen. Het gezondheidscentrum heeft een unieke ligging met zicht op zee: de ideale plek om op adem te komen.

Gezond leven

Het gezondheidscentrum Koninklijke Villa helpt u met verschillende verblijfsformules om te werken aan uw levenskwaliteit. U kunt er kennis maken met ons concept ‘gezond leven’. Uniek aan ons concept is de waaier van wellbeing-activiteiten die worden aangeboden. Ze helpen mensen om hun zorgen en angsten even te vergeten, en de tijd te nemen voor zichzelf. 

Revalideren en herbronnen

Het gezondheidscentrum is niet alleen een zorghotel, maar ook een revalidatiecentrum. Zorgprogramma’s zoals de oncologische revalidatie helpen het herstel na een ziekte of ingreep te bevorderen onder de deskundige begeleiding van een gespecialiseerd medisch en paramedisch team