Kamers

Het gezondheidscentrum beschikt over 20 ergonomisch ingerichte kamers. Deze staan garant voor een comfortabel verblijf om te revalideren of herbronnen aan zee, voor een korte of langere periode.

Suite

Beschikbaar voor één of twee personen in naast elkaar geplaatste of twin bedden met zeer veel ruimte. Meerdere ramen met frontaal en zijdelings zeezicht.

vanaf € 200 per nacht

Prijzen & info

Kamers: comfortabel revalideren aan zee

Faciliteiten

Alle kamers voor revalideren aan zee zijn voorzien van een oproepsysteem, frigo, televisie (digitaal netwerk), internet, kluis en koffiezet. De badkamers hebben een drempelloze douche. Handdoeken en haardroger zijn aanwezig.  Twee kamers zijn aangepast voor rolstoelgebruik. (kamer 9 en 10). Badmantel is niet standaard aanwezig, wel beschikbaar.

Prijzen per kamertype

Alle prijzen zijn inclusief maaltijden en gebruik van de wellbeing-infrastructuur buiten de openingsuren van het revalidatiecentrum.  

Onze kamers

De kamers zijn onderverdeeld in verschillende types. Wilt u ten volle genieten van het revalideren aan zee? Dan kunt u kiezen voor een luxueuze suite met zicht op de golven. Uiterst rustgevend!

Grote tweepersoonskamer met frontaal zeezicht

Dit kamertype biedt veel ruimte en een groot raam met frontaal zeezicht. De kamers zijn beschikbaar voor een of twee personen in naast elkaar geplaatste bedden.

Suite

Deze kamer biedt zeer veel ruimte en meerdere ramen met frontaal en zijdelings zeezicht. Beschikbaar voor een of twee personen in naast elkaar geplaatste bedden.

Gewone tweepersoonskamer

Beschikbaar voor een of twee personen. U kunt kiezen tussen naast elkaar geplaatste bedden of twin bedden. Een Queen sized bed is mogelijk. Sommige kamers kijken uit op de Japanse tuin of hebben frontaal zeezicht vanuit de tweede verdieping.

Eenpersoonskamer

Deze kamer is voorzien van een eenpersoonsbed.

Praktische informatie

Maaltijden

  • Ontbijt: van 8u15 tot 10u00
  • Middagmaal: van 12u00 tot 13u15
  • Avondmaal: van 18 u tot 19u30

Inchecken en uitchecken

  • Check-in: tussen 11 en 12 u (kamer beschikbaar na middagmaal)
  • Check-out: voor 11 u

Hebt u nog vragen over onze kamers? Contacteer ons dan gerust. Bekijk ook onze verschillende verblijfsformules om te revalideren aan zee.