Verblijfsformules

Wilt u in alle rust herstellen na een operatie of medische behandeling? Hebt u een chronische ziekte of andere lichamelijke klachten en wenst u even op adem te komen? Dan kunt u in het gezondheidscentrum terecht voor een vakantie met zorg op maat

3 dagen herbronnen

De formule ‘drie dagen herbronnen’ laat u kennismaken met een innovatief totaalconcept rond gezond leven. In de Koninklijke Villa aan zee leert opnieuw de tijd nemen voor uzelf, en vooral genieten tijdens of na een ziekte.

Dit aanbod is enkel geldig voor oncologische patiënten zonder verpleegkundige zorgen en is niet cumuleerbaar met een gewoon verblijf.

vanaf € 170

Prijzen & info

Zorghotel

Als u in alle rust wil herstellen na een operatie of medische behandeling, kunt u terecht in de Koninklijke Villa in Oostende. Ook mensen met een chronische ziekte of andere lichamelijke klachten kunnen 100 % tot rust komen in dit zorghotel aan zee. 

vanaf € 95 / nacht

Prijzen & info

Op adem komen aan zee

De formule ‘op adem komen aan zee’ vormt een aanvulling op de reguliere behandeling van en de revalidatie na kanker. U neemt zelf het heft in handen in de reis naar een nieuwe denk- en levenswijze.

Prijzen & info

Vakantie met zorg in de Koninklijke Villa

Zorghotel

Het gezondheidscentrum beschikt over 20 comfortabele kamers. Dankzij een team van zorgkundigen met verpleegkundige ondersteuning die u dag en nacht zorg garanderen, kunt u 100% genieten van uw vakantie.

Uw wellbeing centraal

Tijdens of na een ziekte is het moeilijk om opnieuw te leren genieten. Een vakantie met eventuele zorg, zoals het programma ‘3 dagen herbronnen’ helpt u daarbij. Met de formule ‘Op adem komen aan zee’ leert u uw leven een nieuwe wending geven na kanker.