Koninklijke Villa: Gezondheidscentrum in Oostende

Wat we doen

In de voormalige Koninklijke Villa in Oostende kunnen personen met een chronische ziekte of andere lichamelijke klachten, samen met hun mantelzorger en/of partner in alle comfort ontspannen. Het gezondheidscentrum heeft een unieke ligging met zicht op zee: de ideale plek om op adem te komen.

Gezond leven

Uw gezondheid is onze eerste zorg. Daarom focussen we ons op een gezonde manier van leven als basis voor al onze activiteiten. Het gezondheidscentrum Koninklijke Villa helpt u via verschillende proactieve programma’s om te werken aan uw levenskwaliteit. Bijvoorbeeld ‘Stoppen met roken’, Gezonde voeding’ en ‘Bewegen’. Om u te helpen meer te bewegen, werken we samen met Bewegen op Verwijzing-coaches. Zij helpen u onder meer door het opstellen van een beweegplan op maat. Zo kunt u in uw eigen tempo werken aan uw lichamelijk gezondheid.

Bram en Jelle staan voor u klaar:

Coaches

Bram Sorel

Contact

0487/553441

Jelle Maddelein

Contact

0476/273642

Revalideren en herbronnen

Het gezondheidscentrum is niet alleen een zorghotel, maar ook een revalidatiecentrum. Zorgprogramma’s zoals de oncologische revalidatie bevorderen het herstel na een ziekte of ingreep, onder de deskundige begeleiding van een gespecialiseerd medisch en paramedisch team.

Wellbeing voorop

Een apart wellbeing-programma maakt de aanpak van Koninklijke Villa uniek. Een gevarieerd aanbod activiteiten helpen u om uw zorgen en angsten even te vergeten, en de tijd te nemen voor uzelf. Zo kunt u stilaan weer genieten, en u goed voelen in uw lichaam.

Partners