30 juni

Juni

2 juni : Op vraag van de bewoners : Frietjes met frikandellen op het terras.

9 juni : Deze keer bakten Roland en Yvette pannenkoeken.

Lees meer

31 mei

Mei

31 mei : Roland en Yvette komen naar maandelijkse traditie bakken, deze keer wafels. De bewoners genoten ervan op het terras.

3 mei : Bewegen op muziek altijd ambiance verzekerd!

Lees meer

03 mei

Activiteitenkalender mei

Personen die een kankerbehandeling hebben meegemaakt, weten hoe moeilijk het is om hun gedachten eventjes te verplaatsen.

Lees meer

30 april

April

We konden in het vroege voorjaar reeds genieten van zonnige momenten op het terras. Ook binnen gingen er activiteiten door, zowel in groep als individueel.

Lees meer

13 maart

Uitstap

Op maandag 13 maart gingen we naar Zilverrock in het kursaal in Oostende. Een namiddag vol muziek en humor. Van de lange wandeling langs de zeedijk genoten we tevens allemaal dankzij het zonnige weertje

Lees meer

20 februari

Muzieknamiddag

Maandag 20 februari fleurden we de namiddag op met  muziek. Bijna alle bewoners zaten in de leefruimte. Er werd meegezongen, meegedanst, in de handen geklapt en met de armen gezwaaid. Het werd een sfeervolle namiddag

Lees meer

12 januari

G-Sport in BZIO

 In samenwerking met Stad Oostende en Vayamundo organiseert BZIO maandelijks sportactiviteiten voor personen met een beperking. Ontdek hier het aanbod

Lees meer

12 januari

Nieuwjaarsreceptie

Er was dit jaar opnieuw een mooie opkomst op onze jaarlijkse receptie. De bewoners maakten er samen met familieleden, vrienden, vrijwilligers en personeel een mooie namiddag van.

Lees meer

24 november

G-Sport in Vayamundo

Uitstap G-sport  in Vayamundo op 24 november 2016. De oude volksspelen werden terug van de zolder gehaald. Altijd leuk om te doen!

Lees meer

15 oktober

Robot Zora

De robot Zora deed in oktober haar intrede in het WZC en maakte daar toch al een paar vrienden.

Lees meer

11 oktober

Schlagerfestival De Panne

Met de tram naar het Schlagerfestival in De Panne was terug een grootse belevenis voor jong en oud. Er werd veel gezongen, in de handen geklapt,  gezwaaid en gelachen. ’s Avonds hoefde er niemand in slaap gewiegd te worden.

Lees meer

15 augustus

Vuurwerk

Een avonduitstap om niet te vergeten, prachtig vuurwerk!

Lees meer

01 augustus

Uitstappen naar de paardenkoers

De drie uitstappen naar de paardenkoers waren dit jaar terug leuk. We vertrokken rond 19u om  mooie plaatsen te hebben en  te luisteren naar Vlaamse zangers.  Van 20 tot 23u was er muziek. We genoten ook van een drankje en het vuurwerk achteraf.

Lees meer

28 juli

Daguitstap WZC

Met mooi weer en de wind mee vertrokken we om 10u30 met zijn allen richting Het Strandhuis op de Zeedijk in Oostende . Op vraag van verscheidene bewoners gingen we er frietjes eten. Hierna vertrokken we naar de zandsculpturen.

Lees meer

03 juli

Familiefeest met BBQ in het WZC

Gezellig met bewoners, familie en naaste vrienden tafelen. Rustig weg en niets aangebrand! Bedankt aan de vrijwilligers en personeelsleden die ons meer dan een hand toestaken!

Lees meer

23 juni

G-Sport: PETANQUE

Proef de gezonde buitenlucht en test je tactisch en strategisch inzicht tijdens een partijtje petanque. De nadruk ligt op behendigheid. Het spel kan afhankelijk van het weer zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Lees meer

27 mei

Oostende voor Anker

De uitstap naar OOSTENDE VOOR ANKER was voor de begeleiders fysisch een grote inspanning maar de sfeer ter plaatse was zeker het opsnuiven waard. Hartelijk dank aan de medewerkers!

Lees meer

03 mei

Activiteitenkalender mei

Personen die een kankerbehandeling hebben meegemaakt, weten hoe moeilijk het is om hun gedachten eventjes te verplaatsen.

Lees meer

01 april

G-Sport Overdag

Samen met de dienst Sport (stad Oostende), de Sportraad en Vayamundo, organiseert BZIO sportactiviteiten voor personen met een lichamelijke beperking.

Lees meer

23 februari

Optreden Filip

Filip bezorgde de bewoners een mooie namiddag met zijn enthousiast gebrachte nummertjes. Veel gezwaai, geklap, gezang en lachende gezichten!

Lees meer

07 januari

Nieuwjaarsreceptie WZC

’s Morgens  stonden er reeds vrijwilligers paraat om te helpen met de voorbereidingen van de receptie. Tafels en stoelen werden in de gang en leefruimte gezet en versierd. Om 14u30 begon het feest.

Lees meer

21 december

Kerstfeest voor de bewoners WZC

Een lekkere aperitief, een heerlijke maaltijd en in de namiddag voor alle bewoners een persoonlijk geschenk. Bedankt aan de vrijwilligers en het personeel (ook van de keuken) die deze mooie dag hielpen mogelijk maken!

Lees meer

02 december

Kevin Maes Musicbox

Op het ritme van mooie liedjes die de bewoners zelf aangevraagd hadden , werd er gedanst , gezwaaid , in de handen geklapt, gezongen en veel gelachen. Uit heimwee werd hier en daar ook een traantje weggepinkt.

Lees meer

26 november

Uitstap cinema

De film FC De Kampioenen II bezorgde 12 bewoners een fijne namiddag in de cinema! Een aanrader voor wie graag lacht.

Lees meer

16 september

Oliebollen

Naar jaarlijkse gewoonte bracht Gisèle ons lekkere oliebollen!

Lees meer