COVID maatregelen Koninklijke Villa

De Koninklijke Villa is toegankelijk via de schuifdeur die gelegen is aan de achterzijde van het gebouw, aan de kant van de zee. Daar staat een “Covid 19 Totempaal” waar u de handen dient te ontsmetten. De mindervalideningang ter hoogte van de slagboom kan enkel en alleen gebruikt worden door residenten die verblijven in het zorghotel mits het vermelden van hun naam en kamernummer.

Het dragen van een chirurgisch mond-neusmasker is verplicht in de publieke ruimtes van de  voorziening. Dit mond-neusmasker hoeft u niet te dragen wanneer u alleen of met uw persoonlijke bubbel op de kamer bent en tijdens de maaltijdmomenten in het restaurant.

Het betreden van het restaurant kan enkel via één ingang, daar is het verplicht om de handen te ontsmetten.

De maaltijden (middagmaal en avondmaal) worden vanuit veiligheidsoverweging door de medewerkers aan tafel bediend

De regel is: 1 tafel per kamer. Met uitzondering naargelang de mogelijkheid max 4 personen aan 1 tafel.

Tijdens het verblijf is bezoek van 1 persoon per bezoekmoment binnen de voorziening toegelaten. Er kunnen verschillende bezoekmomenten per dag zijn dwz 1 persoon per bezoek. Deze bezoeker kan samen met de resident enkel iets drinken in het restaurant maar niet eten.

Om gebruik te maken van het zwembad en de wellness, met name de infraroodkabine en de hamman dient men op voorhand te reserveren dit om de social distancing te respecteren.

Er wordt gevraagd om het toilet zoveel mogelijk op de kamer te gebruiken en persoonlijk materiaal op de kamer te laten. Ook zijn er geen tijdschriften voor algemeen gebruik aanwezig. Er zijn ook geen gezelschapsspelen aanwezig.

De allergrootste maatregelen gelden: als je ziek bent blijf je thuis, het respecteren van 1.5 m afstand, handen regelmatig wassen, raak zo weinig mogelijk zaken aan, hoest of nies in de elleboog of zakdoek.