Revalidatie na kanker: op adem komen aan zee

De formule ‘op adem komen aan zee’ vormt een aanvulling op de reguliere behandeling van en de revalidatie na kanker. U neemt zelf het heft in handen in de reis naar een nieuwe denk- en levenswijze.

Ruimte voor uzelf

Kanker verandert veel in uw leven. Het kan zijn dat u onzeker geworden bent of het roer wil omgooien. De unieke revalidatie na kanker ‘op adem komen aan zee’ helpt u daarbij. Met gelijkgestemden kunt u ervaringen delen en onder begeleiding stil staan bij uw leven.

Wellbeing

De midweek ‘op adem komen aan zee’ staat volledig in het teken van uw wellbeing en uw emoties. Het programma bestaat onder meer uit ademhalings- en ontspanningsoefeningen en bewegings- en creativiteitstherapie. Dankzij de combinatie met rust, gezond eten en deugddoende wellness komt u volledig terug op kracht!

Deze revalidatie na kanker kan uw leven een positieve wending geven. De Koninklijke Villa is een inspirerende plek voor hen die met ziekte geconfronteerd zijn en op zoek zijn naar rust en herbronning.

Meer info

De midweek wordt begeleid door Lou Cabanier, relaxatietherapeute en counselor. Meer weten over deze formule? Bekijk dan de site Op adem komen aan zee