Koninklijke Villa: Zorghotel aan zee

Als u in alle rust wil herstellen na een operatie of medische behandeling, kunt u terecht in de Koninklijke Villa in Oostende. Ook mensen met een chronische ziekte of andere lichamelijke klachten kunnen 100 % tot rust komen in dit zorghotel aan zee. 

vanaf € 100 / nacht

Nu aanvragen

Vakantie met zorg op maat

De Koninklijke Villa beschikt over 20 comfortabele kamers. Een deskundig team van zorgkundigen en verpleegkundigen staat dag en nacht in voor directe hulpverlening. Bent u mantelzorger? Dan biedt het zorghotel een tijdelijke opvang voor de patiënt, zodat u er zelf even tussenuit kan. Maar u kunt ook samen met uw partner, familielid of vriend(in) genieten van uw verblijf aan zee.

Gezondheid centraal

Dankzij het zorghotel kunt u niet-noodzakelijke verblijfsdagen in een ziekenhuis vermijden. Bovendien helpt de vakantie u om weer te genieten na een moeilijke periode. Wellbeing-activiteiten laten u kennis maken met ons concept ‘gezond leven’. Ook op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken: onze chef-kok verrast u alle dagen met creatieve en gezonde maaltijden.

Praktische informatie

De kamerprijzen van ons zorghotel variëren van € 100 tot € 210. Verschillende kamers bieden uitzicht op zee. De prijs is all-in, inclusief  de volledige wellbeing-infrastructuur, bar open van 7.30u tot 20u30. Bij uw inschrijving kunt u het gewenste kamertype aanduiden.   Hebt u nog vragen over een verblijf in de Koninklijke Villa? Contacteer ons voor meer informatie.

Tussenkomst mutualiteiten

Sommige mutualiteiten voorzien in een tussenkomst tijdens uw herstelverblijf.  Klik hier voor meer informatie.