Herstelverblijf

Als u in alle rust wil herstellen na een operatie of medische behandeling, kunt u terecht in de Koninklijke Villa in Oostende. Ook mensen met een chronische ziekte of andere lichamelijke klachten kunnen 100% tot rust komen in ons zorghotel aan zee.

Herstellen in alle rust

Iemand die komt voor een herstelverbijf vragen we om een verwijsbrief van de behandelende arts mee te brengen. Op die manier kunnen we het herstel zo optimaal mogelijk laten verlopen.

Vanaf € 100 / nacht

Een herstelverblijf graag met verwijsbrief.

Nu reserveren

Ons zorgaanbod

Oncologische revalidatie

Koninklijke Villa biedt kankerpatiënten de kans om samen met lotgenoten te revalideren. Met een gespecialiseerd zorgprogramma oncologie voelt u zich emotioneel en lichamelijk weer sterker.

Lees meer

3 of 5 dagen herbronnen

De formule ‘drie of vijf dagen herbronnen’ laat u kennismaken met een innovatief totaalconcept rond gezond leven. In de Koninklijke Villa aan zee leert opnieuw de tijd nemen voor uzelf, en vooral genieten tijdens of na een ziekte.

Dit aanbod is enkel geldig voor oncologische patiënten zonder verpleegkundige zorgen en is niet cumuleerbaar met een gewoon verblijf.

Lees meer

Ambulante revalidatie

Wilt u na een heelkundige ingreep snel herstellen en weer op krachten komen? Dan kunt u in de Koninklijke Villa terecht voor ambulante revalidatie. De focus op ontspanning, gezondheid en rust draagt bij aan een optimale genezing. Heeft u kinesitherapie of ergotherapie nodig? Ook dat kan bij ons ambulant

Lees meer

Focus op wellbeing

Het herstelcentrum ontstond vanuit de wens om kankerpatiënten de best mogelijke revalidatie aan te bieden. Met het zorgprogramma oncologie biedt Koninklijke Villa hen de kans om uit het isolement te treden en samen met lotgenoten hun wellbeing te verbeteren. Dat doen we door te streven naar een evenwicht tussen lichaam, geest, beweging en voeding.

Een combinatie van lichaam en geest

Op het gebied van het lichaam bieden we massages en verzorging, het gebruik van het zwembad, sauna en infraroodsauna. We organiseren bovendien activiteiten waaronder aquagym, yoga, wandelen en fietsen. Ook kunnen de klanten deelnemen aan een revalidatieprogramma of individueel een kinesitherapeutische behandeling krijgen. Aan een gezonde geest werken we via relaxatie, aanpak van stress, activiteitenmanagement ...

Voor het laatste domein, voeding, werken we samen met een voedingsdeskundige die individueel of in groep advies verleent. Ook in de keuken van ons gezondheidsrestaurant zetten we volop in op gezonde voeding.

Wilt u meer informatie over ons herstelcentrum? Contacteer ons dan.