Het hotel

Kamers

Het gezondheidscentrum beschikt over 20 ergonomisch ingerichte kamers. Deze staan garant voor een comfortabel verblijf om te revalideren of herbronnen aan zee, voor een korte of langere periode.

Lees meer

Het restaurant

Ook voor lekker, gezond en gevarieerd eten kunt u terecht in de Koninklijke Villa. Ons restaurant is toegankelijk voor gasten én hun bezoekers.  

Lees meer

Gemeenschappelijke ruimtes

Behalve de individuele kamers, zijn ook  de gemeenschappelijkse ruimtes van de Koninklijke Villa ingericht met aandacht voor comfort, rust, ontspanning en kwaliteit.

Lees meer

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief maaltijden en gebruik van de wellbeing-infrastructuur buiten de openingsuren van het revalidatiecentrum.  

Lees meer

Openbaar vervoer en parking

De Koninklijke Villa is zowel met de auto als het openbaar vervoer vlot bereikbaar.

Lees meer

Het hotel

De Koninklijke Villa is een uniek stukje kusterfgoed en is het perfecte kader om te herbronnen.

Mooie, comfortabele en ruime kamers, een wijds zicht op de zee, een wellnessruimte, een zwembad, een rustig terras, gezonde zeelucht … De villa heeft alles in huis om volledig tot rust te komen. Zo kunnen personen met een chronische ziekte of met andere lichamelijke klachten zich 100% ontspannen, samen met hun mantelzorger en/of partner.

Herbronnen en revalideren

De Koninklijke Villa is een zorghotel en een gezondheidscentrum in één. We bieden u verschillende verblijfsformules aan, zoals het concept ‘Herbronnen’. Uniek aan dit concept is de waaier van wellbeing-activiteiten die we aanbieden. Deze activiteiten helpen mensen om hun zorgen en angsten even te vergeten, en de tijd te nemen voor zichzelf. 

Daarnaast bieden we ook zorgprogramma’s aan, zoals de oncologische revalidatie die het herstel na een ziekte of ingreep bevordert. Dit programma staat onder de deskundige begeleiding van een gespecialiseerd medisch en paramedisch team. 

Aanvraag oncologische revalidatie