Kamers

Het gezondheidscentrum beschikt over 20 ergonomisch ingerichte kamers. Deze staan garant voor een comfortabel verblijf om te revalideren of herbronnen aan zee, voor een korte of langere periode.

Kamers: comfortabel revalideren aan zee

Faciliteiten

Alle kamers zijn voorzien van een oproepsysteem, koelkast, televisie (digitaal netwerk), internet, kluis en koffiezet. De badkamers hebben een drempelloze douche. Handdoeken en haardroger zijn aanwezig. Twee kamers zijn volledig aangepast voor rolstoelgebruik. (kamer 9 en 10). Badmantels zijn beschikbaar.

Prijzen per kamertype

Alle prijzen zijn inclusief maaltijden en gebruik van de wellbeing-infrastructuur buiten de openingsuren van het revalidatiecentrum.   

De kamers

De kamers zijn onderverdeeld in verschillende types. Wilt u ten volle genieten van het revalideren aan zee? Dan kunt u kiezen voor een luxueuze suite met zicht op de golven. Uiterst rustgevend!!

Grote tweepersoonskamer met frontaal zeezicht

Dit kamertype biedt veel ruimte en een groot raam met frontaal zeezicht. De kamers zijn beschikbaar voor 1 of 2 personen, in naast elkaar geplaatste bedden.

Grote tweepersoonskamer met panoramisch zeezicht

Deze kamer biedt zeer veel ruimte en meerdere ramen met frontaal en zijdelings zeezicht. Beschikbaar voor een of twee personen in naast elkaar geplaatste bedden.

Gewone tweepersoonskamer

Deze kamer biedt zeer veel ruimte en meerdere ramen met frontaal en zijdelings zeezicht. Beschikbaar voor 1 of 2 personen in naast elkaar geplaatste bedden.

ÉÉnpersoonskamer

Deze kamer is voorzien van een éénpersoonsbed.

Praktische informatie

Maaltijden

  • Ontbijt: van 8u15 tot 10u00
  • Middagmaal: van 12u00 tot 12u45
  • Avondmaal: van 18 u tot 19u30

Inchecken en uitchecken

  • Check-in: om 11.30 u
  • Check-out: voor 10 u

Hebt u nog vragen over onze kamers? Contacteer ons dan gerust. Bekijk ook onze verschillende verblijfsformules om te revalideren aan zee.