Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief maaltijden en gebruik van de wellbeing-infrastructuur buiten de openingsuren van het revalidatiecentrum.  

Prijzen per verdiep

De Koninklijke Villa biedt 2 soorten kamers:

Op de 1e verdieping

De kamers op de 1e verdieping hebben een grotere oppervlakte in vergelijking met de kamers op de 2e verdieping. U heeft de keuze uit 3 types:

- Grote tweepersoonskamer met panoramisch zeezicht: € 200/nacht*
- Frontaal zeezicht: € 165/nacht*
- Lateraal zeezicht of zicht op Japanse tuin (volgens beschikbaarheid): € 135/nacht*

Op de 2e verdieping

Frontaal zeezicht, lateraal zeezicht of zicht op Japanse tuin (volgens beschikbaarheid): € 105/nacht*

Éénpersoonskamer: € 95/nacht

*Prijzen per persoon. Een 2e persoon op de kamer: € 75/nacht bij een volledig verblijf, € 105/nacht voor occasionele overnachtingen tijdens het verblijf van de 1e persoon.

Algemene voorwaarden

  • De revalidatiebehandelingen in het revalidatiecentrum zijn niet in bovenstaande prijzen inbegrepen en worden gefactureerd in derdebetalerssyteem. Er moeten dus nog remgelden betaald worden.
  • De kamerprijs is exclusief farmaceutische specialiteiten en honoraria van de geneesheren of van de paramedische beoefenaars.
  • De gewenste kamerkeuze kan enkel op basis van beschikbaarheid verkregen worden. Als u toch een vast kamernummer wenst, wordt de voorziene kamerprijs verhoogd met € 10/nacht.
  • Bij aankomst vereffent u de volledige dagprijs. Bij ontslag rekenen we het verbruiksgedeelte (bijkomende dranken en diensten) en consultaties af tegen aflevering van factuur.
  • Bij annulatie tot 3 dagen vóór de aankomstdatum brengen we geen kosten in rekening. Daarna is een forfaitaire som verschuldigd van € 250.
  • Uitchecken vóór 10 uur. Een laat vertrek is alleen mogelijk bij verwittiging op voorhand en tegen betaling van de helft van de dagprijs.

Annulerings-, verbrekings-  en vooruitbetalingsvoorwaarden

Als u uw verblijf inkort (verbreking van de voorgestelde duur), blijft de volledig betaalde dagprijs ten gunste van BZIO. Enkel bij een dringende, persoonlijke ziekenhuisopname (binnen de 24 uur) tijdens het verblijf kan de dagprijs terugbetaald worden na voorlegging van een hospitalisatieattest van het betreffende ziekenhuis.

Nu reserveren