Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief maaltijden en gebruik van de wellbeing-infrastructuur buiten de openingsuren van het revalidatiecentrum.  

Prijzen per verdiep

De Koninklijke Villa biedt 2 soorten kamers:

Op de 1e verdieping

De kamers op de 1e verdieping hebben een grotere oppervlakte in vergelijking met de kamers op de 2e verdieping. U heeft de keuze uit 3 types:

- Grote tweepersoonskamer met panoramisch zeezicht: € 210/nacht*
- Frontaal zeezicht: € 175/nacht*
- Lateraal zeezicht of zicht op Japanse tuin (volgens beschikbaarheid): € 145/nacht*

Op de 2e verdieping

Frontaal zeezicht, lateraal zeezicht of zicht op Japanse tuin (volgens beschikbaarheid): € 115/nacht*

Éénpersoonskamer: € 100/nacht

*Prijzen per persoon. Een 2e persoon op de kamer: € 80/nacht bij een volledig verblijf, € 110/nacht voor occasionele overnachtingen tijdens het verblijf van de 1e persoon.

Algemene voorwaarden

 • De revalidatiebehandelingen in het revalidatiecentrum zijn niet in bovenstaande prijzen inbegrepen en worden gefactureerd in derdebetalerssyteem. Er moeten dus nog remgelden betaald worden.
 • De kamerprijs is exclusief farmaceutische specialiteiten en honoraria van de geneesheren of van de paramedische beoefenaars.
 • De gewenste kamerkeuze kan enkel op basis van beschikbaarheid verkregen worden. Als u toch een vast kamernummer wenst, wordt de voorziene kamerprijs verhoogd met € 10/nacht.
 • Bij aankomst vereffent u de volledige dagprijs. Bij ontslag rekenen we het verbruiksgedeelte (bijkomende diensten) en consultaties af tegen aflevering van factuur.
 • Bij annulatie of verbreking wordt de volgende regeling gehanteerd:

  - bij annulatie tot 14 dagen vóór de aankomstdatum worden er geen kosten in rekening gebracht;
  - bij verwittiging daarna of indien u niet komt opdagen blijft de volledige verblijfskost verschuldigd ongeacht het aantal gereserveerde nachten;
  - Bij verkorting van het verblijf (verbreking van de voorgestelde duur) blijft de volledig betaalde dagprijs door BZIO verkregen. Enkel mits dringende persoonlijke ziekenhuisopname (binnen de 24 u) tijdens het verblijf kan de dagprijs terug betaald worden na voorlegging van een hospitalisatieattest van het desbetreffende ziekenhuis.

 • Uitchecken vóór 10 uur. Een laat vertrek is alleen mogelijk bij verwittiging op voorhand en tegen betaling van de helft van de dagprijs.

 

Nu reserveren