Vakantie met zorg in de Koninklijke Villa

Vakantie met zorg

Voor de meeste patiënten is voldoende rust en ontspanning essentieel om goed te herstellen. We ontvangen u graag in de Koninklijke Villa voor een vakantie met zorg. Dit betekent dat u zorgeloos kunt genieten in een veilige omgeving. Er zijn namelijk de klok rond zorgmedewerkers aanwezig die u kunt bereiken via het oproepsysteem. Ook nierpatiënten kunnen bij ons terecht. We werken namelijk samen met een ziekenhuis, zodat u dagelijks een dialyse kan krijgen.

Hoe groot is de zorg?

Om in de Konnklijke Villa te kunnen verblijven, is een aanvraag tot verblijf vereist. Naargelang de zorgzwaarte wordt de aanvraag al dan niet goedgekeurd.

Wat brengt u mee?

Breng de nodige voorschriften voor (fysio)therapie, voor verpleegkundige verstrekkingen, uw rolstoel of rollator én uw medicatie mee. In de Koninklijke Villa kunt u medicijnen krijgen op voorschrift, maar niet in het weekend of de dag van check-in.

Breng ook de medische documenten, medicatielijst mee zodat de zorg kan afgestemd worden op uw medische noden.

Hieronder het overzicht van arrangementen

Zorg hoeft niet langer een drempel te zijn om van vakantie te genieten. In ons rustgevend kader bieden we U en uw mantelzorger een fijn vakantiegevoel in alle comfort.

VANAF € 100 / NACHT

Nu aanvragen

Onze zorgvakantie arrangementen

3 of 5 dagen herbronnen

De formule ‘drie of vijf dagen herbronnen’ laat u kennismaken met een innovatief totaalconcept rond gezond leven. In de Koninklijke Villa aan zee leert opnieuw de tijd nemen voor uzelf, en vooral genieten tijdens of na een ziekte.

Dit aanbod is enkel geldig voor oncologische patiënten zonder verpleegkundige zorgen en is niet cumuleerbaar met een gewoon verblijf.

vanaf € 190

Prijzen & info

Zorghotel

Als u in alle rust wil herstellen na een operatie of medische behandeling, kunt u terecht in de Koninklijke Villa in Oostende. Ook mensen met een chronische ziekte of andere lichamelijke klachten kunnen 100 % tot rust komen in dit zorghotel aan zee. 

vanaf € 100 / nacht

Prijzen & info

Mayrkuur aan zee

Een reinigingskuur gebaseerd op de inzichten van Dr. F.X. Mayr optimaliseert snel, krachtig en toch eenvoudig onze gezondheid naar lichaam, ziel en geest.

Prijzen & info

Profiteer maximaal van uw verblijf in Oostende

U heeft alles wat u nodig heeft in de Koninklijke Villa. Maar uw verblijf is ook de perfecte aanleiding om Oostende te verkennen. De stad aan zee heeft namelijk heel wat te bieden, voor jong en oud! Of u nu wilt shoppen, eten, drinken, wandelen, genieten van kunst & cultuur of eropuit trekken met uw (klein)kinderen, de mogelijkheden zijn enorm! Concrete tips en adresjes vindt u op de website van Toerisme Oostende.

Tips? Ga naar visitoostende.be!

 • Het was schoon, goed, warm, magisch. Het was belangrijk. Denkend over hoe verhalen bijdragen aan empowerment van mensen: ik heb het zien gebeuren. Ik ben er ondersteboven van, na 2 dagen nog altijd (en nóg meer).
  - G.
 • Alles verliep heel goed, iedereen was enorm vriendelijk en wat een mooie ligging. We hebben in jaren niet meer zo genoten!
  - R. & L.
 • Het uitzicht op zee, het lekkere eten en de steun van familie en vrienden hebben wonderen gedaan.
  - C.V.
 • Jullie hebben wérkelijk jullie goede reputatie alle eer aangedaan. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Alle dames die mij vergezelden zijn het erover eens: het was super!
  - R.D.
 • We hebben in jaren niet zo genoten als tijdens ons verblijf in de Koninklijke Villa. Alles verliep heel goed, het personeel was supervriendelijk en de ligging prachtig!
  - R. & L.