Nieuws

26 maart

Revalidatie- en Gezondheidscentrum BZIO & Het Zeepreventorium op termijn onder 1 algemene directie

Twee unieke revalidatiecentra gelegen op de Belgische kustlijn –Het Zeepreventorium in De Haan & BZIO in Oostende- krijgen binnenkort een gemeenschappelijke algemene directie.

Met die beweging willen beide organisaties zich komende jaren nog steviger in de markt zetten en hun expertises verder uitbouwen. Een mensgerichte aanpak, waar patiënt en medewerker centraal staan is het uitgangspunt.

De nieuwe functie van algemeen directeur wordt ingevuld door Nick Marlein, huidig directeur patiëntenzorg in Het Zeepreventorium.

Lees meer

08 februari

Opstart ambulante therapie - 22/02/2021

OPSTART AMBULANTE THERAPIE, RAADPLEGINGEN EN RADIOLOGIE VANAF 22/02/2021

Vanaf maandag 22 februari worden de ambulante therapie (in IMBO en Koninklijke Villa), de raadplegingen (in IMBO en Koninklijke Villa) bij de revalidatieartsen en de dienst radiologie hervat. 

Tijdens de week van 15 – 19 februari zal U door één van onze medewerkers telefonisch gecontacteerd worden om het tijdstip van uw therapie en/of raadpleging af te spreken.

Maatregelen ter bestrijding van het CORONA virus:

  • Blijf thuis als je ziek bent of als je in contact bent geweest met een persoon die besmet is met het CORONA virus. Neem desgevallend contact op met uw huisarts en volg zijn instructies op.
  • Draag steeds een chirurgisch mondmasker in het revalidatiecentrum, waarbij mond en neus steeds bedekt zijn.
  • Ontsmet regelmatig de handen.
  • Kom maximum 15 minuten op voorhand naar het revalidatiecentrum en verlaat het gebouw na de therapie of behandeling zo vlug mogelijk.
  • Voor de raadplegingen, onderzoeken en het volgen van therapie zijn geen begeleiders toegelaten.  Uitgezonderd bij raadplegingen en onderzoeken wordt 1 begeleider toegestaan bij:
    • personen met  mentale of fysieke beperking
    • kinderen en jongeren onder de 18 jaar
Lees meer

28 januari

BZIO innoveert

BZIO investeert 750.000 euro in spitstechnologie.

De investeringen omvatten een apparaat voor gangrevalidatie (ZERO-G) en nieuwe beeldvorming, hiermee blijft het ziekenhuis inzetten op kwaliteit van zorg.

Lees meer

Pagina's