BZIO profileert zich als ‘reva haven’

28 februari

BZIO (Bundeling Zorginitiatieven Oostende) profileert zich in 2023 als revalidatiehaven op basis van hun gekende kwalitatieve, specialistische revalidatie. Naast de gekende kwaliteit is er ook een uitstekende dienstverlening en catering. De afgelopen drie maanden heeft BZIO hard gewerkt om opfrissingswerken te doen in de Koninklijke Villa en het therapeutisch zwembad van het revalidatieziekenhuis. BZIO is enthousiast te melden dat beiden terug open gaan op 1 maart 2023.

Het therapeutisch zwembad van het revalidatieziekenhuis is uniek in België en werkt op zeewater dat dagelijks uit zee gehaald wordt via een rechtstreekse verbinding. Onderzoek toont aan dat dit hydrotherapeutisch zwembad actief bijdraagt aan het herstel van patiënten en bij specifieke locomotorische aandoeningen de revalidatie kan versnellen.

De Villa, dat onderdeel vormt van BZIO, gaat vanaf 1 maart terug open voor residenten van het herstelverblijf. De Villa beschikt over dertig plaatsen voor herstel. Je kan in een fantastische omgeving, omringd met de juiste zorg, herstellen van een (chronische) aandoening. Je kan tijdens het verblijf in de Villa op adem komen én gastronomisch genieten. Daarnaast investeert BZIO in De Villa ook in bijkomende ambulante revalidatie en kan je vanaf 1 maart ook als ambulante patiënt gebruik maken van extra ruimte en accommodaties. De aanwezigheid van revalidatieartsen in De Villa wordt in functie hiervan ook opgetrokken.

In het revalidatieziekenhuis van BZIO starten in april renovaties van de afdelingen met het oog op modernisering, nieuwe technologie en verhoging van het comfort. BZIO staat te popelen om de komende weken en maanden meer te delen over hun groei en evolutie als jouw reva haven op de Belgische kustlijn.

Perscontact BZIO: Nick Marlein 0476/783954

Beeldmateriaal beschikbaar.

Interviews mogelijk op afspraak.

 

Foto - ©KURT ANTHIERENS