Fundraisingsdiner Koninklijke Villa groot succes!

30 juli

Naar jaarlijkse gewoonte werd een fundraisingsactiviteit georganiseerd ten voordele van de Koninklijke Villa. Het klassieke “winterdiner” werd, op initiatief van Tom Decraecke, vervangen door een zomers tuinfeest op 9 juli jl.. op het domein van ons zorghotel.

We hoopten op 200 gasten, maar hebben de inschrijvingen afgesloten op 300. Het succes was te wijten aan de formule en de medewerking van lokale chefs, producten en sponsors.

Het werd een bruisende avond met tal van bekende gezichten, afsluiten deden we met een kunstveiling en vuurwerk. De avond bracht ongeveer 18.000 euro op en gaat integraal naar de oncologische werking van het Steunfonds.

Voor het feest werd de vergaderzaal omgedoopt tot het prins Alexander salon. Prins Alexander was de halfbroer van koning Boudewijn. We waren zeer opgetogen om prinses Lea te mogen verwelkomen om het salon officieel te openen. Prins Alexander overleed in 2009 aan de gevolgen van een longembolie tijdens het sporten. Hij had vele goede herinneringen aan de Koninklijke Villa waar hij tijdens zijn jeugd regelmatig verbleef.