Goede Voornemens box nu te koop in BZIO

04 december

Het gezondheidscentrum Koninklijke Villa lanceert in samenwerking met Stad Oostende een gezondheidscampagne ‘Goede Voornemens 2018’.

De cadeau box is te koop aan de receptie van IMBO en Koninklijke Villa vanaf 5 december tem 28 december.

Iedereen kent het fenomeen van de goede voornemens. Op het einde van het jaar maken we vaak de balans op. Wat willen we volgend jaar echt beter doen? Dit verklaart de vele uitdagingen die we plannen voor het volgend jaar. Rond de jaarwisseling zien we een stijging in de verkoop van dieetboeken, inschrijvingen in fitness clubs groeien explosief en tabaksfabrikanten gaan virtueel failliet.

Het probleem is dat er eind januari niet veel meer over blijft van die grootse plannen. We bergen ze op tot het volgend jaar. Met de campagne ‘Goede Voornemens 2018’ willen we dit probleem oplossen en ons doel wel behalen!

Een cadeaubox kost 20 euro en bevat een ruim aanbod aan diverse trajecten die de gezondheid ten goede komen. Alle partners bieden hun aanbod aan met verschillende kortingen die meer dan de moeite waard zijn. Je kan het vergelijken met een Bongo bon voor een gezonde levensstijl.

Dus ben je op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk? Misschien heb je met deze kleine box het mooiste cadeau liggen onder de kerstboom.

Binnen het doosje zit een zeer ruim aanbod. Gelukkigen die het doosje ontvangen kunnen op het kick off moment deelnemen aan een sessie Yoga of een sessie Start 2 Run sessie samen met Evy Gruyaert.

Je ontvangt ook toegang tot de app om thuis verder te oefenen. Mensen die Start 2 Run app downloaden krijgen ook een startbewijs voor het apotheosemoment tijdens de Knokke 10K.

Verder kan men kiezen tussen voornemens zoals conditietest, stoppen met roken, beweegcoach, vrijwilligerswerk, Pilates, Nordic Walking, Sport aan Zee, Zumba fitness, Krav Maga self defense en opruimcoach.

De verkoop van de doosjes startte op 1 december tijdens de late night shopping samen met Evy Gruyaert en Hit FM. Op 7 januari ben je welkom om kennis te maken met de verschillende trajecten op het wapenplein tijdens de nieuwjaarsreceptie voor Oostendenaars.

Veel succes met goede voornemens en een fijne eindejaar periode.

 

Tom Decraecke

Coördinator