Kennismaking Dr Preschana Misri

24 februari

Wat kan je vertellen over jezelf?

Ik ben geboren in Suriname, en opgegroeid in Amsterdam. Mijn opleiding tot revalidatiearts heb ik gedaan in Den Haag, en ik heb altijd als revalidatiearts gewerkt in Nederland en in mijn laatste functie ook als medisch directeur. Ik heb een aantal jaar geleden een studie aan de Nyenrode, Business Universiteit gedaan om mezelf te verbreden als persoon en mijn medische blik te verruimen zodat ik vraagstukken breder kan benaderen. Ik werk vooral met veel passie en gedrevenheid, ik hou van gezellige teams met goed onderling contact – maar ook een serieuze benadering vanuit expertise vind ik een belangrijke waarde in de begeleiding van onze patiënten. Verder raak ik gefascineerd door de natuur, hou ik van reizen en zet ik mij graag in om de wereld een mooiere plek te maken.

Was je alreeds bekend met BZIO?

Nee, een berichtje van de recruiter kwam preciés op het juiste moment mijn postvak binnen.

Hoe zijn je eerste dagen in het BZIO verlopen?

Ik ben zeer hartelijk ontvangen, ik ervaar de collega’s en teams als deskundige harde werkers met hart voor de patiënten. Voor mij is alles nieuw, maar na een aantal weken zit ik al goed in mijn ritme en kom ik volgens mij al goed mee. Ook ben ik aan het oefenen op de typische Vlaamse woordjes.

Wat is de mooiste verrassing van BZIO?

Ik ben onder de indruk van het Design Paspoort, ik ben van mening dat deze een stevig fundament vormt voor de nieuwe koers van de organisatie. Ik ga graag mee op jullie schip en breng met enthousiasme een frisse wind met mij mee, om zo stap voor stap onze patiënten op weg te kunnen helpen!