Onze afdelingen

In het IMBO kunnen patiënten terecht voor ambulante en klinische revalidatie. Het centrum beschikt over een uitgebreid revalidatieteam en een moderne infrastructuur. 30 kinesitherapeuten, elk met hun eigen specialisatie en ervaring, staan in voor een kwaliteitsvolle en menselijke benadering. 

Centrum voor ambulante en klinische revalidatie

Multidisciplinaire therapie

Bij de opname in het revalidatiecentrum wordt een behandelingsprogramma uitgewerkt en gecoördineerd door de revalidatieartsen. Afhankelijk van de specifieke pathologie, kan de therapie bestaan uit hydrotherapie, logopedie, psychotherapie, sociale readaptatie, neuropsychologische training enz. Of u nu een ambulante of klinische revalidatie volgt, het programma is gericht op een snelle re-integratie in het dagelijkse leven. 

Ambulante zorg

In ons revalidatiecentrum wordt elke patiënt begeleid door één vaste arts. Die evalueert het zorgprogramma en stuurt bij waar nodig. Als u als ambulante patiënt een revalidatieprogramma in ons centrum volgt, staat u zelf in voor uw verblijf en uw vervoer naar het ziekenhuis. Ook binnen het ziekenhuis kunt u zich zelfstandig verplaatsen.

Heeft u een vraag over onze afdelingen of over de aanpak van ons centrum voor ambulante en klinische zorg? Bekijk dan de FAQ of neem contact op.