Koninklijke Villa: centrum voor ambulante zorg en herstel

Architect Antoine Dugardijn bouwde in 1954 een familieverblijf voor de koninklijke familie in Oostende. De witte, landelijke villa heeft 20 kamers met badkamer, een grootkeuken, een therapiepad, een wellnessgedeelte, een grote tuin én zeezicht. Tegenwoordig doet de villa dienst als zorghotel, herstelverblijf en revalidatiecentrum. Personen met een chronische ziekte of andere lichamelijke klachten kunnen hier in alle comfort verblijven, eventueel in het gezelschap van hun mantelzorger en/of partner. Het gezondheidscentrum heeft een unieke ligging met zicht op zee: de ideale plek om op adem te komen.

Nieuws

Activiteit

18 januari

Coronamaatregelen

Om de veiligheid van uw familielid, uzelf, en onze medewerkers niet in gevaar te brengen tijdens het bezoek in ons gezondheidscentrum de Koninklijke Villa gelden de huidige coronamaatregelen.

Lees meer

Openingsuren

Telefonisch kunt u ons bereiken op werkdagen tussen 9 en 12 uur en 13 en 15 uur op ons telefoonnummer.

Koninklijke villa
Koningsstraat 79
8400 Oostende
 • Ons verblijf heeft zoveel deugd gedaan. Mijn man heeft kunnen bijrusten, herstellen en aansterken voor de volgende chemobeurt. Hij genoot van het prachtige zicht op het strand, waar hij mij zag joggen of een frisse duik nemen. Ook het behulpzame personeel verdient een pluimn et zoals het heerlijke eten. Bedankt!
  - K. & C.
 • Het verblijf in de villa voelde aan als een warm bad. Dankjewel!
  - L.
 • Heel lekker eten, een goede accommodatie, vriendelijk personeel en een uitstekende zorgverlening; we hebben genoten van begin tot eind!
  - E. & T.
 • We hebben genoten van een superleuk ontbijt met een topuitzicht, een toffe wellness, een zeer ruime kamer en vooral heel vriendelijke mensen. Een dikke merci!
  - E.D. uit Loppem
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet.
  - RC author 1