Herstelverblijf

Moet je na een ziekenhuisopname of medische behandeling revalideren? Of even herstellen van een operatie of ziekte. Herstelverblijf Koninklijke villa maakt de brug tussen het ziekenhuis en thuis. We hebben een erkenning van de Vlaamse Overheid onder het nummer PE3601.

Herstellen in alle rust

Iemand die komt voor een herstelverbijf vragen we om een verwijsbrief van de behandelende arts mee te brengen. Op die manier kunnen we het herstel zo optimaal mogelijk laten verlopen.

Uw reservatie geldt voor een herstelkuur en zodoende zal U zich medisch en paramedisch laten opvolgen. Zo U dit niet wenst zal U een zuiver logiesverstrekkend verblijf worden aangerekend w.w.z. dat de kamer/dagprijs van de reservatie verhoogd zal worden met het geldende BTW-tarief.

Vanaf € 120 / nacht

Een herstelverblijf graag met verwijsbrief.

Nu reserveren

Kamers

Het gezondheidscentrum beschikt over 20 ergonomisch ingerichte kamers. Deze staan garant voor een comfortabel verblijf om te revalideren of herbronnen aan zee, voor een korte of langere periode.

Lees meer

Oncologische revalidatie

Koninklijke Villa biedt kankerpatiënten de kans om samen met lotgenoten te revalideren. Met een gespecialiseerd zorgprogramma oncologie voelt u zich emotioneel en lichamelijk weer sterker.

Lees meer

Ambulante revalidatie

Wilt u na een heelkundige ingreep snel herstellen en weer op krachten komen? Dan kunt u in de Koninklijke Villa terecht voor ambulante revalidatie. De focus op ontspanning, gezondheid en rust draagt bij aan een optimale genezing. Heeft u kinesitherapie of ergotherapie nodig? Ook dat kan bij ons ambulant.

Lees meer

Focus op wellbeing

Op het gebied van het lichaam bieden we massages en verzorging, het gebruik van het zwembad, sauna en infraroodsauna. We organiseren bovendien activiteiten waaronder aquagym, yoga, wandelen en fietsen. Ook kunnen de klanten deelnemen aan een revalidatieprogramma of individueel een kinesitherapeutische behandeling krijgen. Aan een gezonde geest werken we via relaxatie, aanpak van stress, activiteitenmanagement ...

Voor het laatste domein, voeding, werken we samen met een voedingsdeskundige die individueel of in groep advies verleent. Ook in de keuken van ons gezondheidsrestaurant zetten we volop in op gezonde voeding.

Wilt u meer informatie over ons herstelverblijf? Contacteer ons dan.