Zorgvakantie

Drie dagen herbronnen

De formule ‘drie of vijf dagen herbronnen’ laat u kennismaken met een innovatief totaalconcept rond gezond leven. In de Koninklijke Villa aan zee leert opnieuw de tijd nemen voor uzelf, en vooral genieten tijdens of na een ziekte.

Lees meer

Kamers

Het gezondheidscentrum beschikt over 8 ergonomisch ingerichte kamers. Deze staan garant voor een vakantieverblijf met zorg, voor een korte of langere periode.

Lees meer

Het restaurant

Ook voor lekker, gezond en gevarieerd eten kunt u terecht in de Koninklijke Villa. Ons restaurant is toegankelijk voor gasten én hun bezoekers.  

Lees meer

Gemeenschappelijke ruimtes

Behalve de individuele kamers, zijn ook  de gemeenschappelijkse ruimtes van de Koninklijke Villa ingericht met aandacht voor comfort, rust, ontspanning en kwaliteit.

Lees meer

Openbaar vervoer en parking

De Koninklijke Villa is zowel met de auto als het openbaar vervoer vlot bereikbaar.

Lees meer

Het hotel

De Koninklijke Villa is een uniek stukje kusterfgoed en is het perfecte kader om van een rustige zorgvakantie te genieten.

Mooie, comfortabele en ruime kamers, een wijds zicht op de zee, een wellnessruimte, een zwembad, een rustig terras, gezonde zeelucht … De villa heeft alles in huis om volledig tot rust te komen.