Kamers

Het gezondheidscentrum beschikt over 8 ergonomisch ingerichte kamers. Deze staan garant voor een vakantieverblijf met zorg, voor een korte of langere periode.

Kamers: comfortabel revalideren aan zee

Faciliteiten

Alle kamers zijn voorzien van een oproepsysteem, koelkast, televisie (digitaal netwerk), internet, kluis en koffiezet. De badkamers hebben een drempelloze douche. Handdoeken en haardroger zijn aanwezig. Twee kamers zijn volledig aangepast voor rolstoelgebruik. (kamer 9 en 10). Badmantels zijn beschikbaar.

Prijzen per kamertype

Alle prijzen zijn inclusief maaltijden en gebruik van de wellbeing-infrastructuur buiten de openingsuren van het revalidatiecentrum.   

De kamers

De kamers zijn onderverdeeld in verschillende types. Wilt u ten volle genieten van het revalideren aan zee? Dan kunt u kiezen voor een luxueuze suite met zicht op de golven. Uiterst rustgevend!!

Grote tweepersoonskamer met frontaal zeezicht

Dit kamertype biedt veel ruimte en een groot raam met frontaal zeezicht. De kamers zijn beschikbaar voor 1 of 2 personen, in naast elkaar geplaatste bedden.

Grote tweepersoonskamer met panoramisch zeezicht

Deze kamer biedt zeer veel ruimte en meerdere ramen met frontaal en zijdelings zeezicht. Beschikbaar voor een of twee personen in naast elkaar geplaatste bedden.

Gewone tweepersoonskamer

Deze kamer biedt zeer veel ruimte en meerdere ramen met frontaal en zijdelings zeezicht. Beschikbaar voor 1 of 2 personen in naast elkaar geplaatste bedden.

Éénpersoonskamer

Deze kamer is voorzien van een éénpersoonsbed.

Praktische informatie

Maaltijden

 • Ontbijt: van 8u15 tot 10u00
 • Middagmaal: van 12u00 tot 12u45
 • Avondmaal: van 18 u tot 19u30

Inchecken en uitchecken

 • Check-in: om 11.30 u
 • Check-out: voor 10 u

Hebt u nog vragen over onze kamers? Contacteer ons dan gerust.

Algemene voorwaarden

 • De revalidatiebehandelingen in het revalidatiecentrum zijn niet in bovenstaande prijzen inbegrepen en worden gefactureerd in derdebetalerssyteem. Er moeten dus nog remgelden betaald worden.
 • De kamerprijs is exclusief farmaceutische specialiteiten en honoraria van de geneesheren of van de paramedische beoefenaars.
 • De gewenste kamerkeuze kan enkel op basis van beschikbaarheid verkregen worden.
 • Bij aankomst vereffent u de volledige dagprijs. Bij ontslag rekenen we het verbruiksgedeelte (bijkomende diensten) en consultaties af tegen aflevering van factuur.
 • Bij annulatie of verbreking wordt de volgende regeling gehanteerd:
  - bij annulatie tot 14 dagen vóór de aankomstdatum worden er geen kosten in rekening gebracht;
  - bij verwittiging daarna of indien u niet komt opdagen blijft de volledige verblijfskost verschuldigd ongeacht het aantal gereserveerde nachten;
  - Bij verkorting van het verblijf (verbreking van de voorgestelde duur) blijft de volledig betaalde dagprijs door BZIO verkregen. Enkel mits dringende persoonlijke ziekenhuisopname (binnen de 24 u) tijdens het verblijf kan de dagprijs terug betaald worden na voorlegging van een hospitalisatieattest van het desbetreffende ziekenhuis.
 • Uitchecken vóór 10 uur. Een laat vertrek is alleen mogelijk bij verwittiging op voorhand en tegen betaling van de helft van de dagprijs.