Tussenkomst mutualiteit herstelverblijf

Iedere tussenkomst voor een herstelverblijf dient door u persoonlijk ruim op voorhand aangevraagd aan uw ziekenfonds/verzekeraar.

Voor een verblijf in gezondheidscentrum Koninklijke Villa betaalt CM de helft van de dagprijs met een maximum van 15 euro per dag (maximaal 28 dagen per jaar).   Hier vindt u meer informatie.

 

Terugbetaling voorzien en vastgelegd in schriftelijke overeenkomst tussen BZIO en de landsbond Onafhankelijke Ziekenfondsen. Gelieve uw mutualiteit te contacteren voor de precieze voorwaarden.

 

Terugbetaling voorzien en vastgelegd in schriftelijke samenwerkingsovereenkomst tussen BZIO en DKV vanaf 1/2/2013.

Terugbetaling enkel voor aangeslotenen in de aanvullende dienstverlening van het Plan Zorgverzekering DKV Service@home.  Gelieve DKV voor deze service te contacteren voor bepaling van uw individuele voorwaarden voor opname in het zorgverblijf van het gezondheidscentrum Koninklijke Villa.

 

Munalux geeft een tussenkomst van 20 euro per dag voor een beperkt aantal dagen na akkoord van hun geneesheer-adviseur en na indiening van een attest.

 

Bond Moyson West-Vlaanderen voorziet voor zijn leden een vergoeding van €15,00 per verblijfsdag (met overnachting) in het kader van oncologische revalidatie in het gezondheidscentrum Koninklijke Villa Oostende.

 

De tussenkomst is €15 per nacht voor een maximum van 14 nachten, met een mogelijke verlenging voor ernstige pathologieën tot maximum 21 dagen.