Woonzorgcentrum Het Verhaal in Oostende

Om de veiligheid van uw familielid, uzelf, en onze medewerkers niet in gevaar te brengen tijdens het bezoek in ons ziekenhuis, vragen wij u uitdrukkelijk om onderstaande maatregelen te blijven volgen:

  • Er wordt maximum 1 bezoeker op hetzelfde moment toegelaten. Dit steeds buiten de therapie uren.

  • Kinderen jonger dan 6 jaar mogen onder begeleiding van één volwassene op bezoek komen bij een opgenomen ouder.

  • Bezoek is toegelaten vanaf 10u00 tot 18u00. Om 20u00 wordt iedereen verwacht het ziekenhuis te verlaten.

  • U mag met uw familielid het ziekenhuis verlaten mits het respecteren van de therapie-uren en het maaltijdgebeuren.

  • U dient bij het betreden van het ziekenhuis steeds een chirurgisch masker te dragen (dit geldt niet voor kinderen jonger dan 6 jaar)

  • Blijf de afstand van 1,5 m behouden.

  • Volg ook buiten het ziekenhuis alle geldende voorzorgsmaatregelen.

Woonzorgcentrum Het Verhaal maakt deel uit van de revalidatiekliniek IMBO aan de zeedijk in Oostende. Omdat het een kleine entiteit is, kunnen we een zeer persoonlijke benadering realiseren voor zwaar zorgbehoevende personen.

Een veilige thuis

Het Verhaal staat voor individuele en belevingsgerichte zorg, die afgestemd wordt op de specifieke behoeften en vragen van de bewoners. Met een deskundige zorgequipe wensen we een familiale en huiselijke sfeer te creëren in het woonzorgcentrum. Zo streven we voor iedereen naar een zo groot mogelijk fysiek en psychisch welbevinden.

Wonen en leven

WZC Het Verhaal biedt gespecialiseerde zorg aan personen met dementie of een NAH. Maar ook voor comapatiënten of kwetsbare ouderen die gebruik willen maken van het dagverblijf biedt het Woonzorgcentrum in Oostende een veilige thuis.

Verzorgingsteam

Het woonzorgcentrum beschikt over 25 RVT-bedden, waarvan 5 comabedden. In het zorgt een deskundig verpleegkundig team voor 24/24 permanentie. Kinesisten en ergotherapeuten staan in voor dagelijkse bewegingstherapie. Zo geven we alle bewoners de kans om hun zelfredzaamheid zo lang mogelijk te behouden. 

Nieuws

19 september

BZIO sluit engagementsverklaring met GVO groep af

Op 26 augustus werd een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen BZIO en woonzorggroep GVO (Gast  Vrij Omgeven).  Deze groep beheert binnen onze provincie  9 woonzorgcentra (WZC)

Enerzijds verbindt BZIO er zich o.a. toe om:

Lees meer

Activiteit

Openingsuren

De uren van bezoek zijn steeds vrij mits rekening te houden met de verzorging en individuele noden van de bewoner.

Parkeergelegenheid naast het gebouw (reglement)

Het Verhaal
Zeedijk 286-288
8400 Oostende