TELEFOON/INTERNET/TV/RADIO

In de ontvangsthal aan de receptie kunt u telefoneren via een muntstukkenautomaat.  Alle kamers beschikken ook over een telefoontoestel.  U kunt daarmee bellen en rechtstreeks worden bereikt met een uniek nummer dat vermeld staat op het telefoontoestel.

De gevoerde gesprekken worden u per Belgacom- tijdseenheid en meervoudige prijseenheid doorgerekend via uw laatste maandelijkse factuur. De gangbare tarieven ontving u tijdens de administratieve opname. GSM-gebruik is toegelaten binnen het ziekenhuis met uitzondering op het gelijkvloers, in de gang kant Oostende voor de consultatieburelen van de geneesheren.

 U kan een aansluiting aanvragen aan de afdelingshostess.  Er zal u gevraagd worden een verklaring te tekenen.  U krijgt een gepersonaliseerde code die toegang verschaft tot het draadloze netwerk van BZIO samen met de instructies om deze te gebruiken.  

Voor patiënten in private kamers met hotelservice is de aansluiting gratis.  Voor anderen zal een forfait van €25 per kalendermaand aangerekend worden.  De prijzen van bovenstaande dienstverleningen kan u raadplegen op de toelichting bij uw opnameverklaring.

Op elke kamer is een TV en radio voorzien.  Het gebruik hiervan is gratis.