Dagverblijf

Het IMBO biedt gespecialiseerde neurologische revalidatie na CVA (cardiovasculair accident) of ander NAH (niet-aangeboren hersenletsel). Blijft u als patiënt thuis wonen? Dan kunt u tussen de verschillende therapieën terecht in het dagcentrum.

Revalidatie na CVA of ander hersenletsel in dagverblijf

Revalidatie op maat

Het dagcentrum biedt een geschikte oplossing om de hospitalisatie vroeger te beëindigen en de revalidatie na een CVA of ander NAH ambulant verder te zetten, of om bijkomende zelfredzaamheid te verkrijgen. In het dagverblijf zal een verpleegkundige instaan voor de verplaatsingen en voor zorgverlening tussen de revalidatieprogramma’s in. Als u snel vermoeid bent, kunt u er uitrusten. Op de middag wordt een maaltijd geserveerd.

Praktische informatie

Aanmelding

Het dagverblijf is op weekdagen open van 8u30 t.e.m. 16u30. Voor de aanvang van het dagverblijf en van de therapie moet u eerst op raadpleging gaan bij een van onze revalidatieartsen. U kunt telefonisch een afspraak maken via 059 55 92 13. Meld u eerst bij de receptie met uw identiteitskaart, als u op consultatie komt bij de revalidatiearts. 

Wat meenemen bij de therapie?

  • Uw medicatie en uw volledige medicatielijst
  • Inlegmateriaal (incontinentiemateriaal e.a.)
  • Als u zich moet (laten) sonderen, moet u alle benodigdheden meebrengen van thuis
  • Bij hydrotherapie: badkledij, badschoenen, handdoeken en een tas om uw nat zwemgerief in op te bergen
  • Een sporttas of grote tas
  • Trainings- of andere sportkledij

Betaling

Uw factuur wordt u toegestuurd de maand volgend op de behandeling.